Opti-Cow® Zone

OPTI-COW® ZONE

De Opti-Cow® Zone is een door jarenlange ervaring ontwikkelde visie op dierwelzijn. Dit heeft geresulteerd in een totaalconcept van duurzame en emissie-arme producten en diensten, welke voldoen aan de huidige en toekomstige wet- en regelgeving.

Opti-Cow® heeft op basis van deze ervaring de beste producten op de markt geselecteerd en doorontwikkeld. Het beste voor u, maar nog veel belangrijker het beste voor uw koeien. Alle producten zijn op elkaar afgestemd en afzonderlijk gekeurd en gecertificeerd door onafhankelijke keuringsinstituten. Hierdoor voldoen alle Opti-Cow® producten aan de strengste eisen en normen. De Opti-Cow® producten bieden u zekerheid. Zekerheid van kwaliteit en duurzaamheid. Immers: een nieuwe stal bouwt u maar één keer.

Ons zorgvuldig geselecteerde Europese netwerk van dealers staat stuk voor stuk dicht bij de melkveehouders in de eigen regio. Juist daardoor zijn onze dealers bij uitstek in staat om u als melkveehouder de perfect afgestemde lijn van hoogwaardige Opti-Cow® producten en diensten te bieden. Indien er onverhoopt toch een storing optreedt, zorgt onze Opti-Cow® servicedienst ervoor dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen.

WILT U MEER WETEN OVER DE OPTI-COW PRODUCTEN?  

WIJ INFORMEREN U GRAAG.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vind onze Opti-Cow®  klanten
Klik hier

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Laat je e-mailadres achter

Deel deze pagina

Contactgegevens

Opti-Cow®
De Finnen 14
9001 XW Grou
+31(0)566-600333
info@opticow.com

+31 566 600 333

Locatie: